Este sigur?

Acest tip de albire este cel mai recomandat pentru o albire totala pentru ca  structura prismatica a smaltului dentar nu este afectata in urma albirii (fapt demonstrat cu studii de microscopie electronica).
Albirea dintilor sub supravegherea  medicului  stomatolog s-a dovedit sigura in studii clinice de-a lungul unei perioade indelungate de timp. Substanta activa, peroxidul de carbamida, a fost utilizata pentru a readuce zambetul luminos pe buzele a sute de milioane de oamnei din intreaga lume.

Cum functioneaza?

Stomatologul va lua amprentele dintilor tai si va face gutiere in care  se va pune gelul de albire. Aceste gutiere cu gel vor fi fixate pe dintii tai si le vei purta in timpul somnului intre 2-8 ore in functie de concentratia de substanta pe care o primesti. In timpul procesului de albire structura dintelui nu este afectata iar culoarea dintelui se lumineaza.

Care este durata tratamentului?

Rezultatele se pot observa adesea dupa prima sedinta de aplicare. Culoarea finala a dintilior se stabilizeaza dupa ce procesul are loc timp de o saptamana pana la 10 zile. Stomatologul va aprecia in functie de fiecare situatie in parte.

Cat dureaza?

Durata rezultatelor depinde in mare masura de dumneavoastra. Practicand o buna igiena orala si un periaj corect, in special dupa consumarea de alimente colorate sau bauturi, rezultatele pot dura cativa ani (3-5 ani). Daca consumati cafea, tutun, vin rosu, vor fi necesare tratamente de intretinere a albiri de cate o zi-doua la fiecare sase luni sau se reia procedura dupa o perioada mai scurta (2-3 ani).

Mod de utilizare

Periati-va dintii. Umpleti gutiera cu gelul de albire.
Fixati gutiera pe dinti, apasati-o usor, pentru a presa putin gelul si a-l distribui uniform.
Atentie insa: daca presati prea puternic, gelul poate iesi din gutiera.
Indepartati usor excesul de gel de pe gingie cu o periuta de dinti sau chiar cu degetul.
Dupa ce ati pozitionat gutierele, este de recomandat sa nu mancati, sa nu beti, sa nu vorbiti prea mult.

Contraindicatii:

Nu folositi substante de albire dentara in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.
Nu mancati in timp ce purtati gutierele.
Nu folositi produse provenite din tutun in timp ce purtati gutierele.  Nu fumati in timpul tratamentului.
Nu expuneti seringile la caldura si/sau soare.
Nu congelati seringile, depozitati-le la rece in schimb (in frigider).